Inscrie-te pentru Newsletter

Prezentare Companie

NapoTRANSGRUP
Asistenta
Profesionalism
Operativitate
Traditie
Receptivitate
Adaptabilitate
Notorietate
Seriozitate
Garantie
Realism
Unanimitate
Perseverenta
Romania

Prezenta pe piata de comisonare vamala din anul 1996, NapoTRANSGRUP ofera clientilor sai servicii logistice complete: transport intern si international, transport aerian, comisionare vamala, depozitare si antrepozitare.

NapoTRANSGRUP are in centrul atentiei CLIENTUL, fiind intr-o permanenta adaptare la cerintele pietei de servicii prin diversificarea si calitatea serviciilor oferite.

Obiective principale ale NapoTRANSGRUP sunt calitatea serviciilor si investitia in resurse umane, societatea fiind formata dintr-o echipa tanara, dinamica, mereu la dispozitia clientului.

Performantele economico-financiare realizate in echipa, recomanda NapoTRANSGRUP ca o companie de succes, cu aport si pondere insemnata in dinamica pietei de comisionar in vama, transport si logistica.
Societatea noastra efectueaza incepand cu anul 2006 cercetari de marketing in randul clientilor, pentru evaluarea gradului de satisfactie, rapoartele de evaluare rezultate constituind argumente decizionale pentru imbunatatirea calitatii serviciilor prestate, un barometru al gradului de profesionalism si etica al echipei NapoTRANSGRUP.